In mijn loopbaan zijn er twee rode draden: commercie en arbeidsbemiddeling. Ik ben een aanpakker en ondernemend ingesteld. De organisatie waar ik kan excelleren is een (commerciële) organisatie waarbij de factor mens centraal staat, met goede en leuke collegae, actiegericht, met spontaniteit en uitdaging. De combinatie klanten, sales, medewerkers en operatie is voor mij het werkgebied waar ik me graag in begeef.

Wat breng ik mee?

• Ik beschik over goede sociale en contactuele eigenschappen,
• Wil het beste uit mensen halen en ze laten groeien,
• Ben uitstekend in staat om zelfstandig te werken,
• Weet als geen ander klanten aan mij te binden,
• Ben een echte relatiebouwer/beheerder
• En ben pragmatisch en resultaatgericht.

De opdrachten die ik heb uitgevoerd zijn:

• Manager Cross Border Services
• Waarnemend regiomanager van 3 vestigingen
• Formulemanager franchise a.i.
• Interim HR/Recruitment
• Recruiter
• Implementatiemanager
• Opzetten van een inhouse locatie/makelaarsrol bij een key-account
• Werving en selectie opdrachten voor een aantal opdrachtgevers
• Operatie
• Logistiek
• Food