Als Marketing Manager bij OTTO heb ik veel met Mieke te maken gehad. Het grootste gedeelte van mijn periode bij OTTO gaf zij leiding aan Sales en Sales Support. In die tijd heb ik Mieke ervaren als een enthousiaste, leuke, salesgedreven ‘kansenpakker’. Ze geeft nooit op! Met haar doortastendheid en netwerk komt zij bij elke onderneming binnen. Mieke zou bij elk salesteam een welkome toevoeging zijn. Sterker nog, ze zou binnen no-time uitgroeien tot een van de meest succesvolle in het team! Daarom zou ik elk moment aanpakken om vanuit marketing opnieuw met Mieke te werken

Bart VerleghOndernemer bij Bluehub

Ik heb Mieke leren kennen als een persoon die altijd haar afspraken nakomt, de klant centraal stelt en een hoog arbeidsethos heeft. Mieke is prettig in de omgang, duidelijk in haar communicatie en kan goed luisteren.

Jacques Krutzen

Doe in gelijke porties scheuten gezond pragmatisme, daadkracht, (heel veel) kennis van arbeidsbemiddeling, resultaatgerichtheid en een optimistische persoonlijkheid met humor in een blender en meng dit goed door elkaar…Het resultaat zal Mieke zijn. Ik heb bij Abeos met haar een half jaar intensief samengewerkt langs diverse (commerciële en organisatorische) uitdagingen en en haar zo als beschreven leren kennen. Ik kan Mieke absoluut aanbevelen als (interim/project) manager, van klussen met kop en staart tot waarneming/aansturing van processen/afdelingen. Top professional en top mens!

Jan VoermanManaging Director bij Triple I Sourcing Group

Ik heb een half jaar samengewerkt met Mieke bij Abeos (voorheen AB Oost) op de afdeling HR. Ik heb Mieke leren kennen als een altijd vrolijke, positieve en enthousiaste collega met veel vakkennis. Mieke bijt zich vast in projecten en laat zich door niets uit het veld slaan. Mieke bedankt!!

Willy Visschers-HarkinkHR Adviseur

Mieke is een allround HR professional met verstand van de flexbranche. Ze pakt aan en zet door. Voor haar is geen uitdaging te groot of vraagstuk te ingewikkeld. Samen met Mieke hebben we gewerkt aan een opleidingsprogramma en het opleidingscurriculum. Bij Mieke staat kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid voorop!

Ellen van HierdenDirecteur bij Artra dé opleider voor arbeidsmarktprofessionals

Ik heb Mieke leren kennen als een kordate krachtige vrouw die weet hoe zaken in de uitzendbranche werken. Zij is in staat rust te brengen in de organisatie en mensen met elkaar te verbinden. Naast deze kwaliteiten is Mieke ook een heel prettig persoon om mee te werken maar ook om mee te sparren en neemt ze veel werk uit handen.

Wim PessinkSite Manager bij Nabuurs Supply Chain Solutions

Ik heb Mieke leren kennen als een krachtige persoonlijkheid met veel kennis van zaken als het gaat om inzet van mensen in een organisatie. Mieke heeft ons gefaciliteerd en geadviseerd in het kader van het maken van een professionaliseringsslag op het gebied van pool management. Als positieve en gedreven persoon weet ze in korte tijd mensen te verbinden en tot resultaten te komen. Daarnaast heb ik enorme waardering voor haar openheid en directheid, waarbij ze zeker ook kritisch durft te zijn naar zaken en personen. Ik vond het een verrijking om met haar samen te werken.

Sandra BiesenHR Manager

Ik heb met Mieke een aantal maanden mogen samenwerken in de drukste periode van het jaar waarin Mieke ons kwam versterken. Het was een genoegen om een dame als Mieke mee te mogen maken en zij heeft een enorm positieve indruk achtergelaten en ik heb veel mogen leren van de manier hoe zij de zaken aanging, de mate van professionaliteit en het gemak waarmee Mieke zich door alle lagen van het bedrijf beweegt is bewonderingswaardig, Als geen ander weet zij op haar eigen manier bruggen te slaan tussen afdelingen en externe partijen welke eerder bijna onmogelijk leken. Streng, eerlijk, doelgericht, charmant, energiek en betrokken zijn voor mij de woorden om Mieke mee te beschrijven. Mieke is ten alle tijden bezig om structuur te brengen, midden in de nacht of in het weekend?, Mieke belt even om er zeker van te zijn dat hetgeen zij ingezet heeft ook daadwerkelijk zo gaat, beloftes zijn er om na te komen, let wel wij werkte destijds in vijf ploegen en allen kregen dezelfde aandacht en ondersteuning. Wat tevens erg prettig is aan Mieke is dat zij de kennis welke zij vergaard heeft door de jaren ( desgewenst) deelt en weet neer te zetten, zo sloot zij regelmatig aan bij vergaderingen en besluitvormingsprocessen welke niet direct bij haar toenmalige functie behoorde maar waar zij omwille van haar visie en strategische kennis bij gevraagd werd, mede omdat zij zeer discreet omgaat met de verkregen informatie, de manier hoe zij als geen ander de punten kan verbinden gevoed door een niet aflatend enthousiasme en snelle resultaten maakte dat Mieke al heel snel als Part of the team werd gezien. Ik vond het erg prettig om met Mieke samen te werken en ik vond het erg jammer dat zij het bedrijf verliet om haar volgende uitdaging aan te gaan. Ik kan elk zichzelf respecterend bedrijf welke op zoek is naar de volgende stap en/of een versoepeling/ verduidelijking in zijn lopende (o.a. de flexibele schil) processen Mieke aanbevelen

Dennis van OortOperations Manager Copack bij Kuehne + Nagel

Ik heb Mieke leren kennen als een gedreven oplossing gerichte intermediair naar de flexibele arbeidsmarkt. Enthousiast, praktisch, de klant centraal stellend en waarmakend wat er beloofd werd.

Corne VerlindProvider of sustainable interim management solutions